Тайни за представяне на Facebook за социални медии

Тайни за представяне на Facebook за социални медии

Тайни за представяне на Facebook за социални мрежи.

Презентацията е свързана с това, което вашият посетител вижда първо (обикновено изображение и/или видео) във Facebook и социалните мрежи. Превъртайки съдържанието на емисията, вашата публикация в социалните медии трябва да привлече вниманието. Следователно представеното изображение или миниатюра на видеоклип с необходимите размери и размер на файла е от първостепенно значение.

Научете как да създавате любопитство с представяне в социалните мрежи и във Facebook. Знайте какво търси вашата публика в социалните медии. Има 3 основни изисквания за покриване на критериите. Обърнете внимание на идентифицирана нужда във вашата ниша във Facebook и социалните медии. Предложете решение и създайте любопитство.

Вашето съдържание трябва да говори и последователно да публикува във Facebook. Но ние ще преминем към последователно публикуване във Facebook и социалните медии по-късно в тази статия. Направено с изключително добре проектиран инструмент за автоматично публикуване.

Стратегия за време за социални медии и Facebook.

Последователното публикуване се нуждае от време и стратегическо писане с грабваща вниманието презентация. Следователно ще са необходими няколко дни и дори седмици за споделяне на публикации, за да се установи оптимизирано време за ангажиране. Ето защо споменах инструмента за автоматично публикуване за социални мрежи и Facebook. До които ще имате достъп скоро.

За да се насочите към правилната аудитория във Facebook и социалните медии, публикувайте в моменти, когато публиката е най-активна. Ако искате да се насочите към аудитория в Съединените щати например, потърсете в Google часовата зона. След това изчислете времето, което трябва да публикувате в социалните медии и Facebook от вашето местоположение.

Публикуването във Facebook и социалните мрежи в неподходящ момент може да бъде пагубно от маркетингова гледна точка. Тъй като вашата аудитория, към която искате да се насочите, може да спи. Следователно цялата тази презентационна работа просто се спуска в социалните медии и Facebook с надеждата за някои хитове.

Създаване на презентации (публикации), което ще държи вашите посетители заети, е целият смисъл на публикуването в социалните мрежи и Facebook. Следователно публикуването в неподходящ момент напълно проваля целта. Имате 2 мощни безплатни инструмента, Google и YouTube. Научете тайните как и какво да правите изследвания.

Създаване на съдържание за Facebook и социални медии.

Позицията на текста за социалните мрежи и представените изображения във Facebook публикации са важни за представянето. Ключът е последователното съдържание и представянето на вашето послание по навременен и любопитен начин. Със социалните мрежи и Facebook времето и представянето са от решаващо значение.

Изображението, което се показва с вашата публикация, е в социални мрежи, Facebook или публикация в блог. Ще бъде изрязан отстрани за показване на мобилно съдържание. Избягвайте да създавате “счупено съобщение” презентации по този начин с вашето писане и проектиране. Текстът, фокусиран отстрани на изображенията, ще бъде отрязан.

Въпреки че за социалните мрежи и публикациите във Facebook нашата цел с позицията на текста е фокусирана повече върху създаването на любопитство. Отново, използването на презентация и това, което посетителите ви виждат първо, е тайната. Споделените URL адреси трябва да са от вашия собствен блог, видеоклипове в YouTube и/или мостови и целеви страници. Но никога партньорска връзка.

Социалните медии и Facebook имат доста “обръчи“, за да прескачате. Като добавяне на хаштагове например. Защото подготвяте презентацията си (пост), за да споделите с избрани Facebook групи. Списъкът с Facebook групите, които лично използвам, ще бъде достъпен в края на тази статия.

За да знаете кои хаштагове в момента са популярни в социалните мрежи и Facebook, можете да използвате инструмент, наречен (hashtags точка org). Първо трябва да се ориентирате в последователното създаване на съдържание за социални медии и успешно представяне.

Тайни за социални мрежи и публикуване във Facebook.

Тайните на използването на емотикони за социални медии и презентации във Facebook са силно препоръчителни. Привлечете вниманието на вашия посетител към презентацията, като я направите цветна. Създайте интересни публикации от 1 – 3 изречения. Направете първите няколко изречения силни и “трябва“специфичен.

Но също така използвайте вашите безплатни инструменти за публикуване във Facebook, за да добавите H1 и H2 заглавки към вашите презентации (публикации). За да фокусирате презентацията си върху заглавките H1 и H2, добавете хаштагове в края на презентацията си. Защото тогава вашият H1 Header е първият текст във вашата социална медия и/или публикация във Facebook.

Добавянето на заглавки обаче е достъпно само когато правите ръчни публикации във Facebook групи. Но това е чудесен начин да направите презентацията си по-разбираема както от публиката в социалните медии, така и от търсачките. Не забравяйте да включите вашите целеви ключови думи в презентацията (пост) заглавки.

Използвайте емотикони, за да замените думите в текста за публикации във Facebook, предизвиквайки любопитство. Използвайте получер и курсив текст, за да маркирате точките за фокусиране, както е показано по-горе. И не забравяйте, че всички тези техники за представяне в социалните медии могат да бъдат достъпни и използвани 100% безплатно! Всичко, от което се нуждаете, е наистина да сте малко креативни.

Можете също така да попитате приятелите си във Facebook дали публикацията ви привлича внимание. Вслушвайте се в мнението на хората и се коригирайте съответно. Не забравяйте, че със социалните мрежи и Facebook нашата основна цел е да създадем любопитство чрез представяне. Защото, както споменахме по-рано, единствените тайни са представянето и времето!

Мостни страници за социални медии и Facebook.

Фактът, че Facebook няма да забранява или блокира връзки към Google, ни дава предимство от гледна точка на партньорския маркетинг. Сайтовете на Google са изключителен метод за създаване на последователни публикации в социални медии и Facebook. Сайтът на Google е персонализиран URL адрес и плужекът може да съдържа вашите целеви ключови думи.

Но ще стигнем до писането на удобно за SEO съдържание и обратни връзки за блогърите тук малко по-късно в статията. Продължете да четете, тези тайни за представяне на социални мрежи и Facebook са доста лесни за следване. Имате 3 опции за Bridge Pages с партньорски маркетинг във Facebook.

1. CB Pro реклами

2. Печалби на една страница

3. Клонирай ме

Със сайтовете на Google цялата работа е върху вас, от писане до създаване на изображения. Вашата работа е да създавате удивителни презентации за социални медии и Facebook. С останалите 3 инструмента всички свързващи страници са готови за вас. Не е необходимо да създавате каквото и да е съдържание или да пишете каквото и да било, освен да свързвате вашите партньорски мрежи.

Ние създаваме Goole сайтове и използваме Bridge Pages, защото споделянето на необработени партньорски връзки ще ви спре в социалните мрежи и Facebook. Маркетингът в социалните медии е свързан с мостови страници, целеви страници и фунии.

Но за целта на тази статия. Ще се съсредоточим само върху преходните страници за социалните мрежи и Facebook. И генериране на продажби с партньорски маркетинг чрез тази техника. Използване на социални мрежи, социални медии заедно с писане и тайни за медиен дизайн.

Тайни за използване на Google Сайтове за Facebook.

Тайните за използване на сайтове на Google за социални медии и Facebook презентации е почти нечестно предимство. Като се замисля, не, не почти. Това е несправедливо тайно предимство, особено след като овладеете SEO. Тъй като SEO е просто способността най-добре да кажете на търсачките какво представлява вашето съдържание.

Споделяйте с групи във Facebook, но с различен текст при всяко споделяне. Но преди да го направите, има едно първостепенно изискване по отношение на вашата презентация. URL адресът на вашия сайт в Google ще избере конкретно изображение на вашия сайт в Google като изображение за публикация в социални медии.

Въпросът е кои “тайна” изображението се избира автоматично за социални медии и Facebook? И отговорът е, логото на сайта на Google. И добър, препоръчителен размер е 940 x 788 / 950 x 650. Тези презентационни изображения могат да бъдат създадени с Microsoft Paint или Canva за социални медии и Facebook.

Но има и няколко страхотни SEO техники, които ще обсъдим в последното подзаглавие. Продължете да четете и научете много за създаването на съдържание, социалните медии, Facebook, писането и представянето. Ще бъдете поразени от потенциала за трафик със социалните медии и Facebook.

Освен изграждането на връзки, важно е стратегическото поставяне на ключови думи в заглавията. Но така е и с първите 2-4 реда от съдържанието на вашия сайт в Google. Почти същите като изискванията за страхотен пост в социалните медии и Facebook. Всички част от тайните на представянето и създаването на любопитство.

Вземете повече от социалните мрежи и Facebook.

Множество профили в социалните мрежи (страници, групи, пространства, общности) играят основна роля с тайните за представяне на социалните медии и Facebook. Особено страниците във Facebook, защото можете да използвате бутона за призив към действие. Което след това пренасочва към мостова страница, сайт на Google или целева страница.

Ангажирането на публиката с Facebook е чудесно за изграждане на репутация. Добавянето на презентационни тайни към микса и създаването на любопитство прави успеха неизбежен. Колкото по-активни и последователни сте, толкова по-видими ще станете.

И така, тайните за извличане на максимума от социалните мрежи и Facebook. Фокусирайте се върху качествено съдържание и представяне, заедно с последователност и ангажираност. Изпъкването в интернет, особено в социалните медии, е много работа. Защото беше станало доста претъпкано с търговци, преследващи бързите пари.

Бъдете винаги истински и не превръщайте всичко, което предлагате в социалните мрежи в търговска реклама. Всъщност, ако презентацията ви предизвика достатъчно любопитство, никога повече няма да ви се налага да рекламирате. някога. Коментирането и предлагането на решения без никаква търговска реклама и/или URL е друга тайна за изграждане на разпознаваемост във Facebook.

Не забравяйте да станете известни като “човекът, който помогна” вместо човекът, който се опитва да продаде нещо в социалните медии. Когато хората в социалните мрежи и Facebook разпознаят знанията ви, вие ще бъдете неудържими. Разрастване на аудиторията ви чрез тайни и знания за представяне.

Тайна Списък с групи за Facebook презентации.

Предоставям ви 11 от моите любими тайни Facebook групи със социални медии, които ще привлекат много трафик към вашите публикации (презентации). Тъй като разглеждаме общия брой членове на групата от 1 824 800. Почти 2 милиона членове! Но това е само върхът на айсберга на трафика със социалните медии и Facebook!

Правете пари онлайн (151,6 хиляди членове)

Правете пари онлайн клуб Австралия (193,3 хиляди членове)

Печелете пари онлайн САЩ – Канада – Австралия (85,3 хиляди членове)

Партньорски маркетинг – по целия свят (335,3 хиляди членове)

Правете пари онлайн клуб (218,5 хиляди членове)

Партньорска маркетингова работа – по целия свят (222,3 хиляди членове)

No1 онлайн общност за печелене (245,6 хиляди членове)

Рекламирайте бизнес и печелете пари (69 хиляди членове)

Партньорски маркетинг за всеки (163,4 хиляди членове)

Неограничено рекламиране + (80,2 хиляди членове)

Професионалист по мрежов маркетинг (60,3 хиляди членове)

Не забравяйте да следвате тайните на представянето и дизайна в тази статия. Скоро ще овладеете изкуството да използвате социалните медии и Facebook за трафик. Получаването на неограничен безплатен трафик може да бъде направено, но е трудна работа. И за съжаление няма преки пътища. Състезателното представяне изисква максимални усилия!

Определете точното време за публикуване на вашите презентации (Google Sites) в социалните мрежи и Facebook. И публикувайте само по една публикация на ден във всяка група във Facebook. Но прочетете правилата на групата и разберете какво е позволено. Спамът и прекаленото публикуване не е добра идея. Тайната е да изградите публика с течение на времето.

Бонус техника за трафик с Facebook страници.

Използване на сайтове на Google и бутона за призив към действие със страници във Facebook за трафик в социалните мрежи. Едно важно нещо, което трябва да запомните е, че за всичко, което обсъждаме в тази публикация. Вероятно има статия в Google и/или видеоклип в YouTube, които ще ви покажат как точно се прави.

Ето защо, просто потърсете в браузъра или YouTube видеоклип за това как да използвате бутона за подканване към действие със страници във Facebook. След това следвайте стъпките и пренасочете бутона с призив към действие към вашата целева страница. Харесайте сайт на Google или мостова страница, която след това трябва да пренасочи към вашата партньорска оферта.

Използването на инструмента за планиране на публикации, споменат по-рано, е фантастичен начин за изграждане на публика във Facebook. И в крайна сметка те започват да кликват върху бутона с призив за действие. Ето защо интересното съдържание с любопитно представяне е тайната на социалните медии. Дайте на хората причина да искат да харесват и следват вашето съдържание.

#Тайни #за #представяне #на #Facebook #за #социални #медии

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *